Post by emtanliotrenat on Mar 12, 2022 1:48:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chaos Road: Savaş Yarışı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chaos Road: Savaş Yarışı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Chaos Road: Savaş Yarışı 2022 version ▞▞▞
Bana Road Riot'u hatırlatıyor. Oldukça Pahalı Güçlendirmeler ve Devam Eden Her Bir Drone Madeni Paralarla Güncellenebilirse Harika Olur
Sırf bir yıldız vermek için bunu indirerek verilerimi boşa harcıyorum. Oyunlarımdan biri sırasında reklamları çıktı ve o kadar yüklendi ki mahalleyi uyandırdı 👎 ve tabii ki şimdi kaldıracağım
Onun havalı çok fazla reklamı yok
Gerçekten çok güzel bir oyun ama yüklemesi uzun sürüyor sanki yakıt düğmesine basarsak başlıyor yani bastığınızda başlıyor yüklemesi çok zaman alıyor bu benim hoşuma gitmeyen şey bu benim madende söylüyorum bu frikin düğmeye basmadığım gibi bir şey uzun sürüyor
Bu çok iyi
Güzel ama yarısında açtığımda parmağımı ekranda hesaplamıyor
Şimdiye kadarki en kötü oyun
Çok çok kötü😡
Fena değil şimdiye kadar zaman geçiyor
Chaos Road: Combat Racing Action kuxm
oyun kötü mü
Oynaması eğlenceli, bazen sinir bozucu ama genel olarak iyi bir oyun.
Oyunu bitirdikten sonra bile araba patlıyor mu? Geliştirici ne kadar aptal olabilir? Acınası
Güzelmiş
Çok güzel grafik gibi kolayca kazanabilirsin bütün gün oynayabilirsin
Oldukça havalı, ancak hızlı bir şekilde zorlaşıyor ve her zaman Blackfoot'un peşinde koşmaya başlıyorsunuz ...
Güzel oyun.
Bu, reflekslerinizi test eden eğlenceli bir zorlu oyun Harika grafikler ve oynanış
Ben bunu eskidende oynuyodum kadar türkiyede benden başka bu oyunu tasarladıpınız için ben boyutum kadar bu kadar bu oyunu tasarladıpınız ben size
100 powerup toplayın, 2875 jeton, 3 mücevher, 3 yakıt ödüllendirin. 1500 powerup toplayın, 2875 jeton, 3 mücevher, 3 yakıt ödüllendirin. Hadi beyler. Zaten yeterince reklamı olan bir mobil oyun. Yeni nesil konsol değil. Daha zor görevler için ödülleri artırın. Mikro işlemlere güvendiğinizi belli etmeyin. Mücevher/madeni para kazanmak için tanrısız bir süre boyunca öğütmeniz gereken bir seviyeye ulaşana kadar eğlenceli. Eğlenceli değil, olur.
Çok güzel
çok eğlenceli
İlk şey ilk! Oyuna 10 saniye kala inceleme istemediğiniz için teşekkür ederiz. Sadece bunun için beş yıldız. Müthiş oyun, şimdiye kadar paraya gerek yok, reklamların ödüllendirilmesini izleyin, ancak satın alma seçeneğiniz var. Birkaç gün sonra, birkaç dolar harcamaktan mutlu olacaksınız. Henüz bir hafta oynamadım. Eğer değişmezse, umurumda değil.
Şimdiye kadar eğlenceli
Bunu yapmak için daha fazla denemeye ve size çok fazla ve birçok reklama ateş eden ve arabanızı çok paraya çevirmek için daha az kamyona ihtiyacınız var
Chaos Road: Courses de Combat Action anq
Kötü bir oyun değil ama kontrol çok hassas. Ayrıca, yükseltilmiş olsun ya da olmasın, çabucak öldürüldüğünüz için zırhın etkisinin olmadığından da şikayet etmek istiyorum.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Aksi ysxu
Hızlı şeridi andırıyor ama buradaki grafikleri daha çok seviyorum, oynamak için uygun
3 yıldız
Chaos Road: Combat Racing Veiksmas ipeq
İyi bir oyun olmasına rağmen oynadım ve çok ileri gittim ve birdenbire beni en başa geri götürdü. Niye ya? Lütfen üzerinde çalışın.
Bu iyi bir oyun ...ama bazen otomatik olarak kapanıyor ve çok yavaş çalışıyor...
Bu oyuna iki yıldız veriyorum çünkü füzeleri çok iyi
Oyunu seviyorum. Ancak kazancımı zorla harcamak zorunda kalmaktan hoşlanmıyorum.
İyi ama bazı baharatların baba geliştiricisine ihtiyacı vardı
Chaos Road: Combat Racing Aksyon csn
Güçlü 💪 araba yarışı için güzel bir oyun, mavi taş almak zor ve araba satın almak zor..
Güzel iş ve benim geri kalanım
Harika yarış oyunu! Grafikleri beğendim ve kontroller kolay. Buna bir bak
Bu oyunu seviyorum ama madeni para veya elmas satın alamıyorum neden? Yani özel harika ama satın alamam
Hayallerimdeki çok yaş 28 bu zamana kadar hayal ve oyun indirip eğlenmek zevklerim oyun oldu.
harika
Şimdiye kadar oynadığım güzel bir oyun ve telefonun piline zarar veren aşırı ısınmaya neden olmuyor. Bu oyunu seviyorum, oyun kurucuya teşekkürler😊😊🤭