Post by emtanliotrenat on Mar 12, 2022 2:13:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ до искуства ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Ова игра је сјајна, али јој треба нека побољшања као што су детаљи детаљи не изгледају добро, сјајна ствар је што је одлична игра да, тако да треба много побољшања, као кад год имате лице као да се окреће наопачке за неке разлог и желим да се то поправи јер то помало омета, тако да ако само возите кад год, онда ће вам бити тешко. Али то је стварно кул игра
Сада је ова игра заиста забавна. Имао сам је од 5 година на свом телефону, али стварно бих волео да је игра за више играча, била би тако забавна. Волим ову игру када бих била тужна па знам да идем на ово игра да ме насмеје 👋
:Д Свиђа ми се ова игра, али знаш на шта мислим требало би да додате НАСЦАР тркаче и стазе за тркачке аутомобиле, чак и возача Плимоутх Супербирда познатог као Рицхард Петти и такође Дале Еарнхардт Јефф Гордон Царл Едвардс и чак добро знате ко Еарнхардт јуниор
Молим вас поправите грешку где вас игра неће избацити јер када уђем у њу само ме избацује, па исправите грешку молим вас
Неће да се скине због неког код 919
Играо сам ову игру много када сам био млађи, било је стварно забавно гледати како се сви аутомобили сударају и нестају, а већину аутомобила сам откључао! По мом мишљењу је боља од силаска са степеница и најбоља је игра симулатора аутомобила. Једина ствар коју бих искрено променио су скупи аутомобили
Заиста забавно, али заостаје јако лоше
Није лосе
Након неког времена постаје помало досадно, али је и даље забавна игра
али досајте мало висе возила и нивоа ПЛС!
Најгора игрица нико не преузима игру коју не можемо да играмо дуго да возимо ауто. Деинсталирао сам игру
Дао бих игри 5 звездица ако поправе заостајање које сам имао. Али осим те добре игре.
Био је плави екран на коме сам се заглавио, а онда је моја мама покушала да га поправи, али сам деинсталирао игру
када сам видео ову игру мислио сам да ћу видети нешто као да они мали штап људи могу да возе они који штап људи могу да раде неке ствари, али сви ти глупи људи са штапом могу само да возе!😠😠
Turbo Dismount™ Simuliaciniai okgx
То је добар концепт, али недостаје извођење. Нема прогресије.
Више мапа и возила и да можете направити своје мапе
Добро, али ми се не свиђа што постоји добро за вип и не могу да се пријавим на турбо дисмоунт
Куповине апликација Знам да игре имају куповину апликација, али ствари нису коштале када је била нова, али сада мислим да све добре ствари коштају. али генерално то је добра игра тако да можете послушати мој савет да је игра невероватна, али све од добрих ствари кошта, или ако имате новца који можете потрошити на игрице, и купити све, али запамтите да је ово ваш живот, одлуке које доносите утичу на вашу будућност, па се надамо да ћете уживати у игри 🙃😜🙃😜
Јако цоол
Волим игру. Видео сам како је Тхинкноодлес свира и од тада сам желео да је играм. Игра је била супер забавна и једноставно волим уништење! Можда у будућности све у игри учините бесплатним, тако да ће више људи играти, а ви ћете добити више оцена и више оцена одобравања.
За досадне игре је потребно више забаве, бољи ликови и боља игра.
Ова игра је апсолутни класик, чак и ако играте бесплатно, нуди толико разноликости! Волим ову игру и програмере који су радили на њој!
потребно је пет минута да завршите етапе ако не купите премијум бине новцем, а када их завршите, биће вам потребно углавном десет минута да се заврше, а не можете ни да испробате сва возила, а камера у првом лицу је такође тако чудна јер не можете да видите како треба глава само иде горе-доле и веома је тешко видети позорницу и препреку.
тужна ствар је што сам раније играо и купио сам пакете и вратио сам се у игру на истом налогу и сада ми говори да морам нешто да купим да бих добио те пакете
Лепоо игра
Turbo Dismount™ Simulasi wdct
ТАКО ТАКО Није цоол
Како је добро човече једном са мотора мој лик сломи своје тело
било је забавно, али сада је заглављено у портретном режиму. Покушао сам да преузмем апликацију за ротацију екрана, укључујем ротацију екрана и поново инсталирам апликацију. поправите то
Одличан концепт, али контроле су срање...
Tales of Illyria:Destinies Rollespill sck
Проблем је што морате да платите за откључавање аутомобила (такође морате да платите за више нивоа...)
Последњи пут када сам ово играо било је тако давно 2020. године, а сада 2021. као да је . Прошло је милијарду година откако сам играо месец 2021. толико смо дубоко у 2021. да се осећам као да је тек био месец 2020. #гамеисавсоме
Паф добра је али само графика да се побољша за 3.45789120 и све је саврсено
Игра је невероватна, али једна ствар је да када ставим лице на лик неће радити, али све у свему, то је фантастична игра😁😁
Забава 2 минута
Најгора игра престаје да се учитава на 1 Приметио сам да сам добио прилику чак и да је играм најгору игру икада
Ова игрица је срање. Апсолутно желим да је зезнем као папир и да је експлодирам, хајде програмерима
Сјајно јер можеш да бираш ствари, али када добијеш ВИП постаје стварно забавно И судар, позирање и различите начине да умреш, тако да је игра забавна, али можеш ли да додаш возила која се налазе у њима као бомба ауто, али одлична игра!!! !!.
Зашто морате да плаћате за аутомобиле када су целе игре о аутомобилима какав начин да се уништи игра
ЗАИСТА УЖИВАМ у овој игри!! Толико ми се свиђа да бих желео да препоручим нове функције као што су.. - Креатор нивоа - Прилагодјач предмета (Турбо Пад Повер, Индерструцтибе Плаиер & Веицхле и крхкост, Деструцтибле Еверитхинг, Веапон Цреатор и још много тога...) - Стопа појављивања аутомобила - И АИ модификатор би био веома захвалан за барем једно од ових :П
Чисто њесра ( Труе схи* )
Добра је али није екстра
Урос
Ова Игра је супер њу је игра Србија
Не дозвољава ми да играм, мислим да имам довољно простора за складиштење, али не могу да га преузмем
Добро, али требало би да прилагодите карактер
Ова игра наставља да зауставља музику и игра се само замрзава
Пресмешна игрица.
Само ми је забавно и играм га годинама да излечим своју досаду. Хвала што сте направили ову игру!